چطور پروفایل واتساپ را از فرد خاصی مخفی کنیم؟

مخفی کردن پروفایل واتساپ

آیا می دانید که امکان مخفی کردن عکس پروفایل واتس اپ از افراد یا مخاطبین خاص وجود دارد؟ ممکن است شما نخواهید فرد خاصی یا افراد خاصی عکس شما را ببینند. به هر دلیلی اگر قصد داشتید حتی عکس پروفایل را برای افراد بخصوصی باز کنید و بقیه افراد  دسترسی به تصویر شما نداشته باشند این مقاله مناسب شماست. بدون بلاک کردن افراد تصویر پروفایل خود را برای آنها مسدود کنید.

نحوه مخفی کردن عکس پروفایل در واتساپ

اگر به دنبال مخفی کردن عکس پروفایل واتساپ خود از یک فرد خاص یا به طور کلی هستید، مراحل زیر را دنبال کنید تا عکس نمایه واتس اپ خود را از مخاطبین مخفی کنید، اما به یاد داشته باشید که هر بار که می خواهید فرد خاصی را به نمای تصویر مخفی نمایه خود اضافه کنید، باید این مراحل را دنبال کنید. این ویژگی در هر دو دستگاه آیفون و اندروید در دسترس است.

1️⃣برنامه WhatsApp را باز کنید.

2️⃣ روی تب تنظیمات (Settings) ضربه بزنید.

3️⃣در گوشه سمت راست پایین ضربه بزنید.

4️⃣روی حریم خصوصی (Privacy) ضربه بزنید.

5️⃣ روی عکس پروفایل ضربه بزنید.

6️⃣ روی مخاطبین من بجز (My Contacts Except)...ضربه بزنید.

7️⃣ هر مخاطبی را که نمی‌خواهید تصویر نمایه واتس‌اپ شما را ببیند، انتخاب کنید.

8️⃣روی Done در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.

🟩همچنین بخوانید: چطور واتساپ دیگران را کنترل کنیم؟

پنهان کردن عکس پروفایل واتساپ از تمام مخاطبین

ممکن است پنهان کردن عکس نمایه واتس آپ از مخاطبین خاص کافی نباشد و در واقع شما فقط می خواهید آن را از همه یا کسانی که در لیست مخاطبین شما نیستند پنهان کنید. اگر می خواهید عکس پروفایل واتس اپ خود را از همه پنهان کنید، مراحل زیر را دنبال کنید.

 

  • برنامه WhatsApp را باز کنید.
  •  روی تب تنظیمات (Settings)ضربه بزنید.

 

 

  •  در گوشه سمت راست پایین ضربه بزنید.
  •  روی حریم خصوصی (Privacy)ضربه بزنید.
  •  روی عکس پروفایل ضربه بزنید.

 

 

  •  روی (Nobody) ضربه بزنید.
  •  روی (Done) در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.

 

 

🟢 اگر می خواهید فقط مخاطبین شما عکس نمایه شما را ببینند، مراحل 1-4 را دنبال کنید و سپس My Contacts را انتخاب کنید.

همچنین بخوانید: چطور استوری واتساپ را هاید کنیم؟ بدون سین ببینیم؟

وقتی عکس پروفایل واتس اپ خود را مخفی می کنید چه اتفاقی می افتد؟

وقتی عکس نمایه خود را از افراد خاصی پنهان می کنید، همچنان می توانید با مخاطبینی که به طور معمول انتخاب می کنید پیام ارسال و دریافت کنید. به جای عکس شما، دایره خاکستری با نماد شخص را می بینند، این همان چیزی است که اگر شخصی شما را از واتس اپ بلاک کند، اتفاق می افتد، فقط در این صورت، پیام ها و تماس ها از بین نمی روند. 

اما اگر میخواهید فقط افراد ناشناس یا گروه هایی که به آن دعوت میشوید عکس شما را نبینید فقط مخاطبین را برای دیدن عکس پروفایلتان دسترسی بدهید و احتیاجی به مخفی کردن پروفایل از همه وجود ندارد.

 

مخفی کردن پروفایل واتساپ

null
دیدگاه ها:

اولین نفری باشید که نظر میدهید !

دیدگاه خود را منتشر کنید:
دسته بندی
news
اخبار

آخرین اخبار فناوری، شبکه های اجتماعی و موارد عمومی را در این بخش بخوانید.

howto
چگونه

آموزش های کاربردی را به صورت گام به گام به همراه راهنمای تصویری در این بخش بیاموزید.

tips
نکات و ترفندها

نکات و ترفندهای شبکه های اجتماعی در این بخش به طور منظم برای بهبود تجربه شما هنگام استفاده از این پلتفرم ها پست می شود.

Staff Management
مدیریت کارکنان

مدیریت کارکنان بخش کلیدی در مدیریت منابع انسانی است. استراتژی های مدیریت کارکنان به سازماندهی عملیات های متعدد اشاره دارد تا این اقدامات به موفقیت شرکت کمک کند. هر آنچه را که باید در مورد نظارت و راهنمایی کارکنان برای کارایی و بهبود عملکرد لازم است بدانید را در بخش مدیریت کارکنان بیاموزید.

Online Safety
امنیت در فضای آنلاین

با مطالعه مقالات این بخش با ملاحظات امنیتی در فضای آنلاین و کارهایی که نباید در اینترنت انجام دهید آشنا شوید.

Android root
روت اندروید

با آموزش های گام به گام و راهنمای تصویری، نحوه روت کردن تلفن هوشمند اندرویدی خود را بیاموزید.

Tutorials
آموزش ها

به آموزش های منظم و رایگان دسترسی پیدا کنید و شروع به یادگیری یا بهبود مهارت های خود در استفاده از فناوری و شبکه های اجتماعی کنید.

downloads
دانلود

درایورها و برنامه های مورد نیاز جهت روت و تغییر رام گوشی های اندروید و سایر دستگاهها را می توانید از این قسمت دانلود کنید.

شبکه های اجتماعی
Support
0513-833-4051