اگر مخاطبین حذف شده برمیگردند در روبیکا و می پرسید چرا مخاطبین روبیکا حذف نمیشه؟ ابتدا از تنظیمات در بخش برنامه ها، روبیکا را پیدا کنید و مجوز مخاطبین را برای آن غیرفعال کنید سپس در تنظیمات روبیکا مخاطبین همگام سازی شده را حذف کنید.
ممکن است مخاطبی را در روبیکا حذف کنید اما بعد از باز کردن دوباره برنامه، همان شماره دوباره در فهرست مخاطبین ظاهر شود. در بیشتر مواقع این مشکل به دلیل همگام سازی مخاطبین، فعال بودن مجوز مخاطبین یا ذخیره بودن شماره در حافظه گوشی و سیم کارت رخ دهد.
در این راهنما بتدا بررسی میکنیم چرا مخاطبین روبیکا حذف نمیشه و سپس به اینکه چرا مخاطبین حذف شده برمیگردد در روبیکا و به حذف تکی، حذف مخاطبین همگام سازی شده در آیفون و اندروید میپردازیم.
برای سایر تنظیمات و آموزشهای این پیامرسان هم میتوانید به مرکز آموزش و راهنمایی روبیکا مراجعه کنید.
اگر میخواهید...
باید چه کار کنید؟
فقط یک مخاطب را حذف کنید
از پروفایل همان فرد گزینه «حذف مخاطب» را انتخاب کنید
همه مخاطبین واردشده از گوشی را حذف کنید
گزینه «حذف مخاطبین همگامسازیشده» را اجرا کنید
مخاطبین دوباره برنگردند
دسترسی Contacts روبیکا را از تنظیمات گوشی غیرفعال کنید
فقط یک شماره خاص دوباره ظاهر نشود
محل ذخیره آن در گوشی، Google Contacts، iCloud یا سیمکارت را بررسی کنید
شخص دیگر نتواند به شما پیام بدهد
حذف مخاطب کافی نیست و باید کاربر را مسدود کنید
فهرست مطالب۹ بخش
چرا مخاطبین روبیکا حذف نمیشه؟
اگر مخاطبی را حذف می کنید اما دوباره ظاهر می شود، معمولا روبیکا شماره را از یکی از منابع مخاطبین گوشی دریافت می کند. مهم ترین منابع:
دسترسی روبیکا به مخاظبین فعال است.
مخاطبین همگام سازی شده قبل از روبیکا حذف نشده اند.
شماره همچنان در سیمکارت یا حافظه گوشی ذخیره است.
یک مخاطب همچنان در چند حساب یا چند محل مختلف ذخیره شده است.
در برخی موارد فهرست قدیمی مخاطبین هنوز در حافظه موقت برنامه نمایش داده میشود.
برای حل دائمی مشکل، فقط حذف مخاطب از داخل روبیکا کافی نیست، باید هم مخاطبین همگام شده را پاک کنید و هم مشخص کنید روبیکا در آینده اجازه خواندن دوباره دفترچه تلفن را داشته باشد یا نه.
چگونه مخاطبین همگام سازی شده روبیکا را حذف کنیم؟
گزینه حذف مخاطبین همگام سازی شده فهرستی را که روبیکا قبلا از دفترچه تلفن شما دریافت کرده پاک میکند. این گزینه با قطع مجوز دسترسی برنامه به مخاطبین گوشی یکسان نیست. بنابراین اگر پس از حذف، مخاطبین دوباره برمیگردند، علاوه بر اجرای مراحل زیر، دسترسی Contacts روبیکا را نیز بررسی کنید.
وارد روبیکا شوید و از منوی پایین به بخش تنظیمات بروید و روی "حریم خصوصی و امنیت" کلیک کنید.
گزینه "حذف مخاطبین همگام سازی شده" را پیدا کنید و روی آن کلیک کنید.
مجدد روی گزینه "حذف" بزنید.
✅️با انجام این مرحله، مخاطبینی که قبلا از دفترچه تلفن وارد روبیکا شده اند حذف می شوند. اما اگر دسترسی مخاطبین همچنان فعال باشد، روبیکا ممکن است دوباره شماره های موجود در گوشی را شناسایی کند. برای جلوگیری از این اتفاق مراحل بعدی را انجام دهید.
چگونه از برگشت دوباره مخاطبین روبیکا جلوگیری کنیم؟
اگر بعد از حذف مخاطبین همگام سازی شده دوباره همان شماره ها ظاهر می شوند، باید دسترسی روبیکا به دفترچه تلفن را محدود کنید، مسیر این تنظیمات در اندروید و آیفون متفاوت است.
قطع دسترسی مخاطبین روبیکا در اندروید
در بیشتر گوشی های اندروید برای خواندن دوباره مخاطبین توسط روبیکا مسیر زیر را دنبال کنید:
وارد تنظیمات گوشی بشوید.
به بخش برنامه های گوشی بروید.
از لیست برنامه ها روبیکا را پیدا کنید.
سپس از منو وارد بخش مجوز ها بشید.
روی مخاطبین بزنید و دسترسی آن را تغییر بدید.
نام بعضی منوها در سامسونگ، شیائومی و سایر برندها ممکن است کمی متفاوت باشد، اما تنظیم اصلی همیشه مربوط به مجوز Contacts روبیکا است.این مسیر با راهنمای رسمی Google برای مدیریت مجوز برنامهها نیز مطابقت دارد.
قطع دسترسی مخاطبین روبیکا در آیفون
در آیفون نیز می توانید تعیین کنید روبیکا به همه مخاطبین، بخشی از مخاطبین یا هیچکدام دسترسی نداشته باشد:
وارد Settings شوید.
به Privacy & Security بروید.
گزینه Contacts را انتخاب کنید.
روبیکا را پیدا کنید.
دسترسی برنامه به مخاطبین را غیرفعال یا محدود کنید.
بعد از تغییر دسترسی، روبیکا را یکبار کامل ببندید و دوباره اجرا کنید و سپس فهرست مخاطبین را بررسی کنید.
Apple در مستندات رسمی خود همین مسیر Privacy & Security → Contacts → App را برای مدیریت دسترسی مخاطبین اعلام میکند.
حذف تکی مخاطب در روبیکا
اگر فقط قصد حذف یک شماره خاص را دارید، لازم نیست تمام مخاطبین همگام شده را پاک کنید. مخاطب موردنظر را از فهرست روبیکا باز کنید و از صفحه پروفایل او گزینه "حذف مخاطب" را انتخاب کنید.
وارد اپلیکیشن روبیکا شوید و وارد چت ها شوید.
مخاطب مورد نظر را پیدا کرده و وارد چت او شوید و سپس روی پروفایل فرد کلیک کنید.
گزینه "حذف مخاطب" را انتخاب کنید و تأیید حذف را بزنید.
حذف مخاطب به معنی حذف گفتگو یا مسدود کردن کاربر نیست. همچنین اگر شماره هنوز در دفترچه تلفن ذخیره باشد و دسترسی مخاطبین روبیکا فعال باشد، ممکن است دوباره در فهرست ظاهر شود.
اگر مخاطبی را حذف کردهاید و حالا فقط آیدی او را دارید، قبل از استفاده از ابزارهای شمارهیاب ناشناس، راهنمای پیدا کردن شماره مخاطب در روبیکا از روی آیدی را بخوانید تا بدانید در چه شرایطی شماره قابل مشاهده است.
آموزش حذف گروهی مخاطبین روبیکا
اگر قصد دارید چند مخاطب مشخص را هم زمان حذف کنید، در نسخه هایی از روبیکا که امکان انتخاب چندگانه مخاطبین وجود دارد می توانید از نسخه وب یا دسکتاپ استفاده کنید. اگر هدفتان حذف همه شماره هایی است که از دفترچه تلفن وارد روبیکا شدهاند، روش سریعتر استفاده از گزینه حذف مخاطبین همگامسازیشده در تنظیمات روبیکاست.
وارد نسخه وب روبیکا و بخش مخاطبین شوید.
روی گزینه "حذف مخاطب" بزنید تا بتوانید مخاطبین را انتخاب کنید.
مراحل حذف را با زدن گزینه مشخص شده تایید کنید.
اگر در نسخه ای که استفاده می کنید گزینه انتخاب چند مخاطب نمایش داده نمی شود، به جای نصب ابزار جانبی، از روش های حذف مخاطبین همگام سازی شده که در بخش قبل توضیح داده شد استفاده کنید.
اگر مخاطب حذف شده هنوز به روبیکا بر میگردد چیکار کنیم؟
اگر مخاطبین همگام شده را حذف کرده اید و دسترسی Contacts را نیز بسته اید اما همچنان یک شماره در روبیکا دیده می شود، موارد زیر را بررسی کنید:
محل ذخیره شماره را بررسی کنید: ممکن است همان مخاطب بهصورت جداگانه در حافظه گوشی، سیمکارت، Google Contacts یا iCloud ذخیره شده باشد.
مخاطب تکراری را بررسی کنید: گاهی یک شماره در چند حساب مختلف ذخیره شده و حذف یکی از آنها کافی نیست.
روبیکا را کامل ببندید و دوباره اجرا کنید: پس از تغییر مجوزها، برنامه را از Recent Apps نیز ببندید.
حافظه موقت را بررسی کنید: در اندروید، اگر فهرست قدیمی همچنان نمایش داده می شود، می توانید Cache روبیکا را از تنظیمات برنامه پاک کنید. پاک کردن Cache با حذف Data متفاوت است و نباید بدون نیاز اطلاعات برنامه را پاک کنید.
اگر بعد از این مراحل مشکل ادامه داشت، قبل از حذف و نصب دوباره برنامه مطمئن شوید که نسخه روبیکا بهروز است.
برای حذف مخاطبین روبیکا نیازی به نصب برنامه هایی با عنوان روبیکا کلینر، حذف مخاطبین روبیکا یا پاککننده مخاطب ندارید. حذف مخاطب، حذف مخاطبین همگام شده و مدیریت مجوز Contacts همگی از طریق خود روبیکا و تنظیمات گوشی قابل انجام هستند. برنامه های ناشناس ممکن است مجوزهای غیرضروری درخواست کنند یا امنیت و حریم خصوصی حساب شما را به خطر بیندازند. بنابراین فایل APK یا ابزار ناشناس را برای این کار نصب نکنید.
اگر درباره برنامه های جعلی، لینک های مشکوک یا امنیت حساب نگرانی دارید، راهنمای جلوگیری از هک شدن روبیکا را مطالعه کنید.
سوالات متداول چگونه مخاطبین روبیکا حذف کنیم
معمولا به این دلیل که روبیکا هنوز به Contacts گوشی دسترسی دارد یا شماره در Google Contacts، iCloud، سیمکارت یا حافظه گوشی ذخیره شده است. مخاطبین همگام شده را حذف کنید و در صورت نیاز مجوز Contacts روبیکا را غیرفعال کنید.
ابتدا از تنظیمات روبیکا گزینه "حذف مخاطبین همگامسازیشده" را اجرا کنید. سپس اگر نمیخواهید شمارههای گوشی دوباره وارد روبیکا شوند، دسترسی Contacts روبیکا را در تنظیمات گوشی ببندید.
یعنی فهرست مخاطبینی که روبیکا قبلا از دفترچه تلفن دریافت کرده است از داخل برنامه پاک شود. این گزینه شماره های اصلی را از دفترچه تلفن گوشی حذف نمی کند.
خیر. حذف مخاطب از روبیکا با حذف شماره از برنامه Contacts گوشی متفاوت است.
معمولاً دسترسی مخاطبین روبیکا هنوز فعال است. در گوشی سامسونگ وارد Settings → Apps → Rubika → Permissions → Contacts شوید و در صورت نیاز دسترسی را غیرفعال کنید.
وارد Settings → Privacy & Security → Contacts شوید، روبیکا را انتخاب کنید و دسترسی مخاطبین را غیرفعال یا محدود کنید.
معمولا خیر. ابتدا مخاطبین همگامشده و مجوز Contacts را بررسی کنید. پاک کردن Cache فقط زمانی مفید است که فهرست قدیمی مخاطبین پس از انجام این مراحل همچنان در برنامه نمایش داده شود.
من نویسنده و تولیدکننده محتوای تخصصی در حوزه فناوری و نرمافزار هستم و علاقه زیادی به بررسی دنیای دیجیتال، ابزارهای کاربردی و تکنولوژیهای جدید دارم. در طول فعالیت حرفهای خود تلاش کردهام موضوعات فنی و گاهی پیچیده را به زبانی ساده، روان و قابل فهم برای کاربران مختلف ارائه کنم.
امتیاز خوانندگان به این مطلب:۴٫۰ از ۵·بر اساس ۱ رأی
محمد باقر
1 year ago
سلام و عرض ادب. میگم که مخاطبین روبیکا مثل عشق قدیمی نمیمونن؟ چه بخوای چه نخوای پاک نمیشن😂😂
انی کنترل: ممنون از نظرت، اره امکانش هست یه جورایی عشق ابدی هست
ولی اگر سولات اینه که چرا مخاطبین روبیکا حذف نمیشه داخل مقاله به طور کامل توضیح دادیم برات
مدیریت کارکنان بخش کلیدی در مدیریت منابع انسانی است. استراتژی های مدیریت کارکنان به سازماندهی عملیات های متعدد اشاره دارد تا این اقدامات به موفقیت شرکت کمک کند. هر آنچه را که باید در مورد نظارت و راهنمایی کارکنان برای کارایی و بهبود عملکرد لازم است بدانید را در بخش مدیریت کارکنان بیاموزید.
1 year ago
سلام و عرض ادب. میگم که مخاطبین روبیکا مثل عشق قدیمی نمیمونن؟ چه بخوای چه نخوای پاک نمیشن😂😂
انی کنترل: ممنون از نظرت، اره امکانش هست یه جورایی عشق ابدی هست ولی اگر سولات اینه که چرا مخاطبین روبیکا حذف نمیشه داخل مقاله به طور کامل توضیح دادیم برات