چگونه بفهمیم در توییتر بلاک شده ایم؟ راهنمای بلاک شدن و بلاک کردن Twitter

block-unblock-on-twitter

توییتر یکی از پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی دنیاست که بیش از 320 میلیون کاربر فعال دارد.روزانه میلیون‌ها توییت در سراسر جهان رد و بدل می‌شود. توییتر یا ایکس در حال حاضر به بزرگترین پلتفرم خبر رسانی برای پیگیری انواع اخبار سیاسی و اجتماعی تبدیل شده است. این به این معنی است که، هر اتفاقی در هر کجای جهان که اتفاق می‌افتد، به سرعت در توییتر درباره آن صحبت می‌ شود.

با پست کردن یک توییت شما میتوانید افکار خود را حتی با سیاستمداران و افراد معروف جامعه و دیگر کشور ها در میان بگذارید! این مهم ترین دلیل معروفیت توییتر به خصوص در بین نسل جوان بود. توییتر برای تمام اقشار جامعه از مردم عادی گرفته تا سلبریتی ها و خبرنگاران مناسب است، همچنین توییتر برای کسب و کارها هم مناسب هست و با درست کردن پست و استفاده از هشتگ مناسب میتوانید با مشتریان خود در ارتباط باشید.

چطور بفهمیم در توییتر بلاک شدیم؟

وقتی کسی شما را بلاک می‌کند، اعلانی در مورد آن دریافت نمی‌کنید. اما وقتی بلاک میشوید، یک سری اتفاقات برای حساب شما می افتد به طور مثال:

  1. شما دیگر توییت های کاربری که شما را بلاک کرده نمی بینید.
  2.  اعلان‌های مربوط به پروفایل آنها را دریافت نمی‌کنید.
  3.  شما نظرات یا پاسخ‌های نوشته شده توسط کاربر را نمی‌بینید.
  4. شما می توانید برای آنها پیام ارسال کنید، اما آنها پیامی از شما دریافت نخواهند کرد.

 

اگر احتمال می دهید که کسی شما را در توییتر بلاک کرده است، باید بگوییم که متاسفانه این برنامه اطلاعاتی در مورد اینکه چه کسی و چه زمانی این کار را انجام داده است، ارائه نمی‌دهد. اما میتوانید با یک روش ساده و تنها از طریق تلفن همراه بفهمید چه کسی شما را بلاک کرده است.

اگر فکر می‌ کنید که کسی شما را در توییتر مسدود کرده است، اما حدس هایی دارید از اشخاصی که احتمال دارد شما را بلاک کرده باشند، می‌ توانید با انجام مراحل زیر این موضوع را بررسی کنید:

روش اول:

  1. ابتدا وارد وب سایت توییتر شوید یا اپلیکیشن توییتر را در تلفن همراه خود باز کنید.
  2. در کادر جستجو، نام کاربری شخص مورد نظر را وارد کنید.

اگر پروفایل آن شخص را می‌ بینید، به این معنی است که مسدود نشده‌ اید. اما اگر با پیام "User not found" کاربر پیدا نشد مواجه شدید، به این معنی است که شما بلاک شده‌ اید.

روش دوم:

  1. اگر قبلاً آن شخص را دنبال می‌ کردید، اما اکنون گزینه‌ “دنبال کردن” برای شما قابل مشاهده نیست، به این معنی است که شما مسدود یا بلاک شده‌ اید.
  2. اگر توییت‌ های آن شخص را در فید خود نمی‌ بینید، به این معنی است که شما مسدود شده‌ اید.
  3. اگر در کامنت‌ یا پاسخ‌ های توییت‌ آن شخص را می‌ بینید، اما نام شما در کنار آنها دیده نمی‌ شود، به این معنی است که شما مسدود شده‌ اید.

البته باید توجه داشته باشید که این نشانه‌ ها قطعی نیستند و ممکن است دلایل دیگری نیز وجود داشته باشند که باعث عدم مشاهده‌ پروفایل یا توییت‌ های یک شخص در توییتر شود. برای مثال، ممکن است آن شخص حساب خود را خصوصی کرده باشد یا ممکن است شما را از دنبال کردن خود منع کرده باشد. بنابراین برای اطمینان از اینکه شما مسدود شده‌ اید، می‌ توانید از یک حساب توییتر دیگر برای بررسی پروفایل یا توییت‌ های آن شخص استفاده کنید.

📌همچنین بخوانید: چگونه بفهمیم در تلگرام بلاک شدیم؟

چطور در توییتر کسی را بلاک کنیم؟

برای بلاک کردن یک کاربر در توییتر از دستورالعمل زیر استفاده کنید.

  1. برنامه توییتر را در تلفن همراه خود باز کنید.
  2.  پروفایل کسی که می خواهید او را بلاک کنید، لمس کرده و بعد در سمت راست گوشه بالا روی سه نقطه ضربه بزنید. سپس گزینه Block را انتخاب کنید.
  3.  بعد از اینکه طرف مقابل را بلاک کردید، توییتر پیغامی برای شما ارسال کرده و هشدار می دهد که با بلاک کردن طرف دیگر نمی توانید با او ارتباط برقرار کنید. برای تایید مجددا روی گزینه Block ضربه بزنید.

بلاک کردن در توییتر

چطور در توییتر کسی را آنبلاک( رفع مسدودیت) کنیم؟

اگر به هر دلیلی تصمیم به آنبلاک کردن فرد گرفتید یا به اشتباه کسی را بلاک کردید، از مراحل زیر برای  انبلاک کردن استفاده کنید.

  1. باید به قسمت تنظیمات اکانت تان بروید و بعد روی پروفایل خودتان که در گوشه بالا سمت چپ قرار دارد ضربه بزنید.
  2. اکنون در این مرحله از آموزش بلاک کردن و آنبلاک کردن در توییتر باید روی گزینه "privacy Settings and "که در بالای بزنید.
  3.  در صفحه ای که برای شما باز می شود گزینه "privacy and safety "را انتخاب کنید تا به منوی حریم خصوصی جایی که تمام حساب کاربری های بلاک شده وجود دارند بروید.
  4.  گزینه "mute and block" را انتخاب کنید.
  5.  همانطور که مشاهده می کنید تمام اکانت هایی که تا به حال بلاک کرده اید، در این قسمت دیده می شوند. برای آنبلاک کردن یا رفع بلاک فقط کافیست گزینه "BLOCKED" که در کنار نام کاربری قرار دارد را لمس کنید.
  6. با لمس کردن گزینه فوق فرد آنبلاک می شود و به راحتی می توانید دوباره با او ارتباط برقرار کنید.

سافت بلاک توییتر

سافت بلاک در توییتر چیست؟

سافت بلاک به کاربران اجازه می دهد فالوورهای مزاحم را حذف کنند. برخلاف بلاک و مسدود کردن، سافت بلاک به کاربران این امکان را می‌دهد که همچنان توییت‌های شما را ببینند و در صورت جستجوی آن‌ها به شما پیام مستقیم بدهند، اما توییت‌های شما را در زمان انتشار و در فید خود نمی بینند. وقتی شخصی را در توییتر مسدود می کنید، او را از مشاهده توییت ها خود و تعامل با شما محدود می کنید. سافت بلاک راهی برای محدود کردن دسترسی افراد به حساب شما بدون مسدود کردن کامل آنها است چیزی تقریبا شبیه restrict کردن در اینستاگرام.

📌همچنین بخوانید: چطور بفهمیم در اینستاگرام بلاک شده ایم؟

چطور کسی را در توییتر سافت بلاک کنیم؟

اگر نمی‌دانید چگونه کاربران را در توییتر مسدود کنید، این فرآیند بسیار ساده است. برای دور بودن از شخصی  یا محدود کردن دسترسی آنها به شما در توییتر بدون نیاز به مسدود کردن دائمی آنها، می توانید آنها را به روش سافت بلاک مسدود کنید. ویژگی سافت بلاک بر روی نسخه تحت  وب توییتر کار می کند. می‌توانید با ورود به مرورگر وب خود، یا گوگل کروم  و انجام چند مرحله ساده، شخصی را در توییتر مسدود کنید.

مرحله 1: در گوگل کروم خود وارد توییتر شوید.

مرحله 2: به نمایه خود بروید. روی "Followers" کلیک کنید.

مرحله 3: روی نماد سه نقطه ای که در سمت راست بالای نام فالوور ظاهر می شود ضربه بزنید.

مرحله 4: از قسمت منو "Remove this follower" را انتخاب کنید.

آنبلاک کردن در توییتر

نکات مهم در مورد بلاک شدن و بلاک کردن در Twitter

  • حساب هایی که مسدود کرده اید نمی توانند شما را دنبال کنند و نمی توانید حسابی را که مسدود کرده اید دنبال کنید.
  •  مسدود کردن حسابی که در حال حاضر دنبال می کنید باعث می شود آن حساب را آنفالو ریمو کنید در واقع نه شما و شخص مقابل یکدیگر را در لیست فالور ندارید.
  • حساب های مسدود شده اعلانی دریافت نمی کنند که به آنها هشدار دهد حساب آنها مسدود شده است. با این حال، اگر یک حساب مسدود شده از نمایه حسابی که آنها را مسدود کرده است بازدید کند، می بیند که مسدود شده است.
  •  اگر حسابی را مسدود کنید و آنها تصمیم بگیرند که حساب شما را گزارش کنند، هر یک از پست‌های شما که مستقیماً به آنها اشاره می‌کند برای مشاهده و پیوست در طول فرآیند گزارش‌دهی در دسترس خواهد بود.
  •  اعلان‌هایی از حساب‌هایی که مسدود می‌کنید یا حساب‌هایی که دنبال نمی‌کنید و از شما در مکالماتی که توسط حساب‌هایی که مسدود می‌کنید نام می‌برند، دریافت نخواهید کرد.اما اعلان یا نوتیفیکیشن هایی را از همین حساب ها وقتی شما را منشن کنند یا از شما نام ببرند در توییتر خود دریافت خواهید کرد.

📌همچنین بخوانید: چگونه بفهمیم در واتساپ بلاک شده ایم؟

 

سوالات متداول درمورد بلاک و انبلاک توییتر

null
دیدگاه ها:

اولین نفری باشید که نظر میدهید !

دیدگاه خود را منتشر کنید:
دسته بندی
news
اخبار

آخرین اخبار فناوری، شبکه های اجتماعی و موارد عمومی را در این بخش بخوانید.

howto
چگونه

آموزش های کاربردی را به صورت گام به گام به همراه راهنمای تصویری در این بخش بیاموزید.

tips
نکات و ترفندها

نکات و ترفندهای شبکه های اجتماعی در این بخش به طور منظم برای بهبود تجربه شما هنگام استفاده از این پلتفرم ها پست می شود.

Staff Management
مدیریت کارکنان

مدیریت کارکنان بخش کلیدی در مدیریت منابع انسانی است. استراتژی های مدیریت کارکنان به سازماندهی عملیات های متعدد اشاره دارد تا این اقدامات به موفقیت شرکت کمک کند. هر آنچه را که باید در مورد نظارت و راهنمایی کارکنان برای کارایی و بهبود عملکرد لازم است بدانید را در بخش مدیریت کارکنان بیاموزید.

Online Safety
امنیت در فضای آنلاین

با مطالعه مقالات این بخش با ملاحظات امنیتی در فضای آنلاین و کارهایی که نباید در اینترنت انجام دهید آشنا شوید.

Android root
روت اندروید

با آموزش های گام به گام و راهنمای تصویری، نحوه روت کردن تلفن هوشمند اندرویدی خود را بیاموزید.

Tutorials
آموزش ها

به آموزش های منظم و رایگان دسترسی پیدا کنید و شروع به یادگیری یا بهبود مهارت های خود در استفاده از فناوری و شبکه های اجتماعی کنید.

downloads
دانلود

درایورها و برنامه های مورد نیاز جهت روت و تغییر رام گوشی های اندروید و سایر دستگاهها را می توانید از این قسمت دانلود کنید.

شبکه های اجتماعی
Support
0513-833-4051