آیا تا به حال به حذف اکانت فیسبوک خود فکر کرده اید؟ شاید نمی خواهید نگران تهدید حریم خصوصی خود و عزیزانتان در هنگام ارسال پست باشید. یا شاید دوست دارید مدتی به زندگی عادی خود بازگردید و می خواهید زمان کمتری را در فضاهای آنلاین سپری کنید. دلیل شما برای کنار گذاشتن فیسبوک هرچه که باشد، باید بدانید که حذف اکانت کار نسبتا آسانی است. همچنین لازم است بدانید که برای دیلیت اکانت فیس بوک به دو روش می توانید اقدام کنید که یکی در صورت تغییر عقیده قابل برگشت است و دیگری برای کسانی است که مطمئن هستند به صورت دائمی قصد دارند حساب فیسبوک خود را پاک کنند.
فهرست مطالب۵ بخش
تفاوت دیلیت اکانت فیس بوک به صورت دائمی یا موقت
قبل از اینکه برای حذف اکانت فیس بوک خود اقدام کنید، باید بدانید که گزینه دیگری وجود دارد: غیرفعال کردن آن. غیرفعال کردن حساب کاربری به معنای غیرفعال کردن موقت آن است تا زمانی که تصمیم به فعال سازی مجدد آن بگیرید.
⁉️وقتی حساب فیسبوک خود را به طور موقت غیرفعال یا دی اکتیو می کنید:
تصویر پروفایل شما برای سایر افراد نمایش داده نمی شود.
عکسها، پستها و ویدیوهای شما حذف نمیشوند.
همچنان می توانید از فیس بوک مسنجر استفاده کنید. عکس پروفایل شما همچنان در مکالمات شما قابل مشاهده خواهد بود و افراد همچنان می توانند برای ارسال پیام شما را با نام جستجو کنند. اکانت شما همچنان به دوستان در فیس بوک در مکان هایی که می توانند برای شما پیام ارسال کنند ظاهر می شوید.
هر زمان که بخواهید می توانید با ورود دوباره حساب خود را دوباره فعال کنید.
⁉️اگر تصمیم به دیلیت اکانت فیس بوک به صورت دائمی دارید، با این حال:
تصویر پروفایل و تمام اطلاعات شما برای همیشه از فیس بوک پاک می شود.
شما نمی توانید از مسنجر یا هر برنامه دیگری که با اطلاعات فیسبوک خود لاگین شده اید، استفاده کنید.
نمیتوانید هیچ یک از اطلاعاتی را که در حسابتان بود بازیابی کنید.
ممکن است تا 90 روز طول بکشد تا فیس بوک همه چیز را حذف کند.
در صورت تغییر نظر، 30 روز فرصت دارید تا درخواست حذف خود را لغو کنید.
💡 به دنبال برنامه ای برای هک فیسبوک و خواندن پیام های مسنجر هستید؟ بر روی لینک مشخص شده کلیک کنیدو با برنامه انی کنترل بیشتر آشنا شوید!
چگونگی حذف اکانت فیس بوک بدون داشتن پسورد
در این مورد، دسترسی مجدد به حساب ممکن است کمی پیچیده تر شود، اما غیرممکن نیست. اگر آدرس ایمیلی را که با حساب مرتبط کرده اید به خاطر نمی آورید، فیس بوک نکاتی را برای کمک به شما در حدس زدن ارائه می دهد. به عنوان مثال، آدرس ایمیلی که با نسخه قدیمی وصل کرده اید ممکن است به عنوان k****r@hotmail.com نشان داده شود. این پیشنهادات ممکن است به شما راهنمایی برای روشن کردن حافظه و بازیابی رمز عبور بدهد.
اکانت فیس بوک خود را یک اکانت جعلی معرفی کنید!
ممکن است انجام مراحل برای دسترسی مجدد به حساب قدیمی و حذف صحیح آن آسان نباشد. با این حال، یک میانبر غیر متعارف برای انجام این کار وجود دارد. گزارش دادن حساب قدیمی خود به عنوان یک اکانت جعلی می تواند به شما کمک کند آن را به سرعت حذف کنید. از آنجایی که مفهوم ردپای دیجیتال به طور طبیعی به تولد بسیاری از حسابهای جعلی کمک میکند، حذف حسابهای جعلی در متاورس فیسبوک انتظار میرود.
با پشتیبانی فیسبوک مکاتبه کنید!
مکاتبه با بخش پشتیبانی مشتری فیس بوک مسیری است که در صورت نبود راه چاره ای باید طی کنید. با انجام این مراحل می توانید حذف اکانت فیس بوک بدون داشتن پسورد و بدون انتظار 14 روز حساب خود را برای همیشه حذف کنید.
آیا می توانیم حذف اکانت فیس بوک را لغو کنیم؟
اگر کمتر از 30 روز از شروع حذف گذشته است، می توانید حذف حساب خود را لغو کنید. پس از 30 روز، حساب شما و تمام اطلاعات شما برای همیشه حذف می شود و نمی توانید اطلاعات خود را بازیابی کنید. همچنین ممکن است تا 90 روز از آغاز فرآیند حذف همه مواردی که پست کرده اید طول بکشد. کپیهایی از اطلاعات شما ممکن است پس از ۹۰ روز در فضای ذخیرهسازی پشتیبان که برای بازیابی در صورت بروز مشکل، خطای نرمافزار یا سایر رویدادهای از دست دادن دادهها استفاده میکنیم، باقی بماند. همچنین ممکن است فیس بوک اطلاعات شما را برای مواردی مانند مسائل حقوقی، نقض شرایط، یا تلاشهای پیشگیری از آسیب حفظ کند.
آموزش دیلیت اکانت فیس بوک
برای حذف اکانت فیسبوک به صورت دائمی باید مطابق دستورالعمل زیر اقدام کنید:
گام اول: مراجعه به بخش تنظیمات
به بخش منو (نماد سه خط) مراجعه کنید و از قسمت "Settings & Privacy" به بخش "Setting" مراجعه کنید.
گام دوم: مراجعه به بخش اکانت سنتر فیس بوک
روی گزینه "Accounts Center" ضربه بزنید.
گام سوم: انتخاب گزینه تنطیمات حساب کاربری
سپس در این بخش Personal details > Account ownership and control > Deactivation یا deletion مراجعه کنید.
گام چهارم: انتخاب گزینه دیلیت اکانت فیس بوک
اگر ترجیح می دهید حساب خود را به طور موقت غیرفعال کنید، روی غیرفعال کردن حساب ضربه بزنید و هر دستورالعمل روی صفحه را دنبال کنید. در غیر این صورت، روی "Delete Account" و سپس "Continue" ضربه بزنید.
گام پنجم: انتخاب یک دلیل برای حذف اکانت فیس بوک
در صورت درخواست، رمز عبور خود را وارد کرده و بررسی امنیتی را کامل کنید. سپس دلیلی برای حذف حساب خود (اختیاری) انتخاب کنید و روی "Continue" ضربه بزنید.
سوالات متداول در مورد دیلیت اکانت فیس بوک
اگر قصد دارید به دیلیت اکانت فیسبوک با گوشی آیفون بپردازید، می توانید با استفاده از برنامه تلفن همراه حساب خود را حذف کنید.
در صورتی که قصد دارید به صورت موقت اکانت فیس بوک خود را حذف کنید می توانید حساب خود را دی اکتیو کنید.
برای حذف اکانت فیس بوک می توانید از طریق لینک https://www.facebook.com/help/delete_account به صورت مستقیم اقدام کنید.
من نویسنده و تولیدکننده محتوای تخصصی در حوزه فناوری و نرمافزار هستم و علاقه زیادی به بررسی دنیای دیجیتال، ابزارهای کاربردی و تکنولوژیهای جدید دارم. در طول فعالیت حرفهای خود تلاش کردهام موضوعات فنی و گاهی پیچیده را به زبانی ساده، روان و قابل فهم برای کاربران مختلف ارائه کنم.
مدیریت کارکنان بخش کلیدی در مدیریت منابع انسانی است. استراتژی های مدیریت کارکنان به سازماندهی عملیات های متعدد اشاره دارد تا این اقدامات به موفقیت شرکت کمک کند. هر آنچه را که باید در مورد نظارت و راهنمایی کارکنان برای کارایی و بهبود عملکرد لازم است بدانید را در بخش مدیریت کارکنان بیاموزید.
1 year ago
حذف اکانت
2 years ago
تقریبا مثل اینستاس روش حذفش.. جفتشون موقت و دائم داره
2 years ago
کاش فیسبوک هم قابلیت دی اکتیو کردن داشت مثل اینستا که مجبور نباشیم کامل پاک کنیم
2 years ago
چه سخت! باید قدم به قدم با وبلاگتون پیش برم🤦♂️
2 years ago
فکر نمیکردم انقدر طولانی باشه!!!
3 years ago
بچه ها کسی دیلیت اکانت فیسبوک با لینک مستقیم انجام داده؟
3 years ago
من اکانت فیسبوکم و خیلی دوست دارم دوباره پیدا کنم ازش هیچی یادم نمونده فقط ممکنه بین چند تا ایمیلی که دارم یکیش اون باشه میشه کاری کرد ؟
3 years ago
ممنون از وبلاگ مفیدتون 🙏
3 years ago
اگر بخوایم فیسبوکی که موقتا غیر فعال کردیم و دوباره فعال بشه باید چکار کرد؟
3 years ago
فیسبوک من با ایمیل شخص دیگری ساخته بودم الان به اون دسترسی ندارم چجوری کد را دریافت کنم؟