ویژگی "Activity Status" اینستاگرام به فالوورهای شما امکان میدهد از زمان آنلاین بودن اینستاگرام و فعال بودن شما در پلتفرم مطلع شوند. در حالی که این می تواند راهی مناسب برای تعامل با دوستان و دنبال کنندگان شما باشد، ممکن است ترجیح دهید حریم خصوصی خود را حفظ کنید و وضعیت آنلاین خود را پنهان نگه دارید. در این راهنما، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه برای غير فعال كردن آنلاين بودن در اينستاگرام جدید در ایفون و اندروید اقدام کنید.
همانطور که میدانید یکی از مهمترین اهداف هر شبکه ی اجتماعی، ایجاد ارتباط با دیگران است. اپلیکیشنهایی مانند فیس بوک، تیک تاک و اینستاگرام به کاربران این امکان را میدهند تا با اینفلوئنسرهای مورد علاقه، دوستان راه دور و هر کسی که در این بین قرار دارد ارتباط برقرار کنید. گاهی ممکن است بخواهید آیدی پیج اینستاگرام کسی را که داخل مخاطبین خود ذخیره کرده اید پیدا کرده و آن فرد را فالو یا بلاک کنید. اما با وجود دو میلیارد کاربر، چگونه شخصی را در اینستاگرام پیدا کنیم؟ روشها و ترفندهای مختلفی برای پیدا کردن مخاطبین در اینستاگرام وجود دارد که در ادامه این مقاله به این موضوع خواهیم پرداخت.
در پی رقابت اینستاگرام با تیکتاک، قابلیت ریلز اینستاگرام برای تولید ویدئوهای سرگرمکننده ایجاد شده است تا بتوانید کلیپهای کوتاه 30 ثانیهای تولید کنید و با دوستانتان به اشتراک بگذارید. از زمان معرفی ریلز در سال ۲۰۲۰، آن ها به یکی از محبوب ترین و جذاب ترین انواع محتوای اینستاگرام تبدیل شده است. اما سوال اینجاست که اگر از ریلزی که یکی از کاربران منتشر کرده خوشمان آمده و قصد داریم آن را در گوشی خود ذخیره کنیم، باید چگونه ریلز را دانلود کنیم؟ در این مقاله به شما آموزش میدهیم چگونه ریلز را در گالری سیو کنیم.
تلگرام به سرعت به یکی از بهترین جایگزین های واتساپ تبدیل شد. کاربران این پیام رسان قدرتمند عاشق رباتهای تلگرام، کانالها، صفحه چت و غیره هستند. از میان همه این موارد، سکرت چت تلگرام یا چت مخفی آن نمونهای عالی از این است که چرا واتساپ نیز با تلگرام رقابت می کند. در حال حاضر، ویژگی چت مخفی تلگرام فقط در یک مکالمه یک به یک در دسترس است. بنابراین، هیچ ویژگی چت گروهی مخفی وجود ندارد. از این رو در این مقاله، بیشتر در مورد ویژگی سکرت چت تلگرام و نحوه عملکرد آن در اندروید و آیفون صحبت خواهیم کرد.
واتساپ به شما امکان میدهد استوری هایی را که پس از 24 ساعت ناپدید میشوند با دوستانتان به اشتراک بگذارید. این تقریباً مشابه استوری هایی است که در اینستاگرام، اسنپ چت و بسیاری دیگر از پلتفرم های اجتماعی مشاهده می کنید. با این حال، گاهی اوقات، ممکن است دوست نداشته باشید برخی از افراد استوری شما را ببینند. برای جلوگیری از این امر، برنامه واتساپ به شما امکان می دهد Status خود را از افراد منتخب در لیست مخاطبین خود پنهان کنید، تا آنها نتوانند ببینند چه چیزی را آپلود کرده اید. بنابراین در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا نحوه هاید کردن استوری واتساپ در ایفون و اندروید را به شما آموزش دهیم.
تلگرام یک اپلیکیشن پیام رسان محبوب است که به کاربران امکان برقراری تماس صوتی و تصویری را به صورت تک به تک و گروهی می دهد. تماس های گروهی در تلگرام یک راه عالی برای حفظ ارتباط با دوستان و خانواده یا برگزاری جلسات کاری یا کلاس های آنلاین است. در حالی که واتساپ در ارائه این ویژگی برای کاربران، پیشرو بوده است، تلگرام بالاخره آماده ورود به بازار شد. اکنون می توانید با دوست خود در تلگرام صحبت کنید و برای کارهایی که با یکدیگر انجام می دهید برنامه ریزی داشته باشید.
همین دلیل کافی است که برخی از کاربران بعد از فعال کردن قفل چت ها در واتساپ یا قفل خود برنامه به دنبال غیر فعال کردن این قابلیت ها بیوفتند. حال با این پرسش ها رو به رو میشوند که، چگونه قفل واتساپ را از تنظیمات غیر فعال کنیم؟ برداشتن قفل چت در واتساپ چگونه است؟ما در این مقاله به تمامی سوالات شما پاسخ خواهیم داد و ابتدا بررسی میکنم که مزایا و معایب استفاده از این قابلیت ها چیست و در نهایت نحوه فعال و غیرفعال سازی این قابلیت را به شما نشان خواهیم داد. واتساپ، اپلیکیشن پیام رسان محبوب، ویژگی مخفی کردن چت در واتساپ را با هدف افزایش حریم خصوصی و امنیت مکالمات کاربران در این پلتفرم ارائه می کند. این ویژگی برای کاربرانی که نسبت به چت های شخصی خود بسیار محتاط هستند بسیار کارآمد و کاربردی خواهد بود.
اینستاگرام در چند ماه گذشته ویژگیهای جدید زیادی را ارائه کرده است، که عملکرد بسیاری از آنها سوالاتی را در ذهن ما ایجاد کرده است. وقتی از نمادها و ایموجی های جدید استفاده می شود که هر کدام معنای خاص خود را دارند، سخت تر می شود. حالت کوایت مود (quiet mode) یک ویژگی نسبتاً جدید است که توسط اینستاگرام منتشر شده است تا "به کاهش تعداد اعلانهایی که کاربر دریافت میکند کمک کند و در عین حال به مبارزه با اعتیاد به گوشیهای هوشمند کمک کند". بنابراین اگر اگر نماد هلال ماه کوچکی را در زیر نام پروفایل مشاهده کردید، به این معنی است که کاربر حالت بی صدا را روشن کرده است.
هنگامی که یک حساب کاربری تلگرام ایجاد می کنید، تمام مخاطبین تلفن شما با برنامه همگام می شوند. این مخاطبین همگام سازی شده در هر دستگاهی که اکانت تلگرام شما را اجرا میکند قابل دسترسی هستند زیرا این یک سرویس مبتنی بر ابر است. با این حال، وقتی از طریق یک دستگاه ثانویه وارد تلگرام میشوید، احتمالاً مخاطبین روی آن نیز همگام سازی می شوند و لیست مخاطبین تلگرام شما را دچار مشکل می کند.